Laatste nieuws

Nieuwe Coronamaatregelen per 25 september2021.

Beste bezoeker van het Hendriks Sportpaleis,

Vanaf 25 september 2021 zijn wij vanuit de overheid verplicht om iedere bezoeker te vragen naar zijn of haar coronatoegangsbewijs. Indien iemand in het bezit is van een coronatoegangsbewijs zijn wij verplicht dit te scannen en te controleren met een ID bewijs.

Wij zullen dit coronatoegangsbewijs controleren zodra u gebruik maakt van onze horecafaciliteiten en niet direct bij binnenkomst. Indien dit coronatoegangsbewijs gecheckt is en goedgekeurd is, mag u zich in het gehele Hendriks Sportpaleis bevinden en verplaatsen. U kunt en mag dan gebruik maken van alle horeca- en sportfaciliteiten. Geen beperkingen dus!

Indien u niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs moeten wij u helaas wel beperkingen opleggen. U mag bij ons dan gebruik maken van alle sportfaciliteiten maar u mag geen gebruik maken van de horecafaciliteiten binnen (wel buiten)!
Bij binnenkomst dient u binnen de belijning te blijven en dient u zich rechtstreeks, na melding bij de balie, naar de toiletten / kleedlokalen en sportfaciliteiten te begeven.

Nogmaals, bovenstaande regels zijn ons vanuit de overheid  opgelegd. Ze staan haaks op onze manier van sport- en horecabeleving. Immers, wij staan al jaren bekend als het gaat om goede sportbeoefening en een gezellige horeca ambiance.
Maar het is voorlopig niet anders.

Wij kunnen , net als vele andere collega’s, ons niet permitteren om bij controle een boete of een sluiting aan de broek te krijgen en hopen dan ook op jullie medewerking en begrip de komende tijd.

Carina en Marcel Bos

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *