Squash

Squash

Squash is een snel, sterk inspannend en conditioneel spel. De banen bestaan uit een houtverende vloer en een glazen achterwand. Het Hendriks Sportpaleis beschikt over drie recentelijk vernieuwde squashbanen. Onze Squashbanen beschikken over energiebesparende en milieuvriendelijke verlichting.

Na uw sportieve inspanningen kunt u heerlijk nagenieten in onze horecagelegenheid welke in 2017 geheel is gerenoveerd. Ons ruime horeca assortiment bestaat uit diverse koffies, een ruim assortiment frisdranken, diverse (speciaal) biertjes van het vat of uit de fles en een goed glas wijn. Tevens serveert onze keuken een kleine kaart. Onze vriendelijke horecamedewerkers staan graag voor u klaar.

Onderstaand volgen de tarieven voor het Squashen bij het Hendriks Sportpaleis.

Prijzen

Prijzen Los Verhuur (per baan per uur)

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 – 18.00: € 15,50

Maandag t/m Vrijdag van 18.00 – 23.00: € 17,50

Zaterdag en Zondag van 09.00 – 18.00: € 17,50

Naast het huren van een “losse” squashbaan bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om een Squashpas aan te schaffen. Met deze Squashpas kunt u twee keer per week één uur komen Squashen. Deze pas kost € 270,00 per persoon en is strikt persoonlijk.

Heeft u geen squashracket? Deze zijn bij het Hendriks Sportpaleis te huur. Daarnaast verkopen wij diverse squashballetjes, voor zowel beginners als gevorderden.