Tennis Indoor

INDOOR TENNIS

Het Hendriks Sportpaleis beschikt over acht Indoor tapijt tennisbanen, welke alle acht voorzien zijn van milieuvriendelijke en energiebesparende verlichting. Onze tennisbanen worden volop gebruikt voor trainingen, contracturen, diverse competities en toernooien. Het Hendriks Sportpaleis biedt diverse mogelijkheden om de tennissport te beoefenen:

Wintercontract

Wanneer u een wintercontract afsluit bij het Hendriks Sportpaleis heeft u elke week uw vaste baan op hetzelfde tijdstip.

Los Verhuur

Wilt u eenmalige komen tennissen bij het Hendriks Sportpaleis of weet u niet of u elke week kunt komen tennissen? Dan is los verhuur een van de mogelijkheden om te tennissen bij Het Hendriks Sportpaleis. Bij los verhuur huurt u een tennisbaan op een bepaalde dag voor een X-aantal uur.

Trainingen

Heeft u interesse in tennisles of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij hebben contact met diverse trainers die trainingen verzorgen binnen het Hendriks Sportpaleis. Neem vrijblijvend contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Bent u trainer en zoekt u een locatie om trainingen te geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Na uw sportieve inspanningen kunt u heerlijk nagenieten in onze horecagelegenheid welke in 2017 geheel is gerenoveerd. Ons ruime horeca assortiment bestaat uit diverse koffies, een ruim assortiment frisdranken, diverse (speciaal) biertjes van het vat of uit de fles en een goed glas wijn. Tevens serveert onze keuken een kleine kaart. Onze vriendelijke horecamedewerkers staan graag voor u klaar.